Dakdekker, dakcoating, dakreparatie reinigen & impregneren

Binnen & buiten schilderwerk

Terrassen , muren en wanden reinigen & Impregneren

Reinigen & Schilderwerk

Onze diensten gaan nog veel verder, zoals dakreparaties en gevelbekleding aanbrengen. Ook isolatie van muren en daken. Nieuwe dakgoten en repareren en schilderwerk van muren- gevels maar ook schilderwerk kozijnen.

U kunt al de gewenste informatie vinden op de website. Eveneens hoe u ons kunt bereiken. Telefonisch of via e-mail hebben wij het liefst . Onderstaand telefoonnummer kunt u bellen vanaf de website. 

schilderwerk-kozijnen-buiten

Schilderwerk

Tegels reinigen

Terrastegel schoonmaken en impregneren

Allerlei soorten tegels , terrasstenen en straatstenen worden door ons snel en vakkundig gereinigd. Echt u zal versteld staan van het resultaat

Daken reinigen

dakpannen-spuiten

Het reinigen van daken is vaak ook een voorbereiding om de dakpan te impregneren. Zodat de vocht wordt tegengehouden. Elke 5 jaar herhalen.

Gevels en muren

gevel voor en na behandeling- cleaning

Gevels en muren kunnen worden gereinigd maar ook belangrijk is dat deze waterafstotend worden gemaakt. Geen vocht aan de binnenkant.

Ervaringen van onze klanten

Wij hebben, begin juni 2020, door RLReinigen - Rosenberg een gevel van het huis aan de regenkant laten impregneren en tevens een deel van het dak

Tot op heden zijn wij zeer tevreden over hun werk
Henny & Jos Bogers
Lijsterbes, Best

Geimpregneerde muur

muur schilderen
coating klaar

Weer 'n werk wat klaar is

Hier ziet u weer een werk wat RLReiniging met veel inzet en passie tot een goed einde heeft gebracht. DakCoating begint belangrijk te worden ook in Nederland. Uw pannendak ziet er weer als nieuw uit. En blijft nog jaren stralend. 

Als u nog meer afgesloten projecten van de afgelopen weken wilt zien klik dan op de knop hieronder.